Verbouw- en Renovaties Amsterdam

 

Aannemer & bouwbedrijf in Amsterdam gespecialiseerd in woning renovatie. 
Wij werken met een vast deskundig bouwteam aan verbouwingen en renovaties op maat! 

Op zoek naar een renovatie- en bouwbedrijf in Amsterdam? Weve Bouwbedrijf staat voor je klaar, een betrouwbaar bouwbedrijf en aannemer in verbouwingen, renovaties, of restauraties.

Verbouw Amsterdam

Of je nu een huis, kantoorpand, of winkel gaat verbouwen wij helpen je graag verder. In onze werkwijze gaan wij altijd uit van de bestaande situatie. Nadat wij deze goed in kaart hebben gebracht bespreken wij jouw wensen. In zo’n gesprek kun je van ons een meedenkende houding verwachten en geven wij tips over kwaliteit en haalbaarheid.  Als alles in kaart is gebracht doen wij een transparant voorstel. Door onze kennis en transparante werkwijze komen we vrijwel nooit voor onaangename verassingen te staan.
Weve Bouwbedrijf is een professionele aannemer met ervaring in verbouw in regio Amsterdam. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag meer informatie? Neem contact (06 26473315) op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Renovaties & Restauraties Amsterdam

Wevebouw Bedrijf is een renovatie aannemer uit regio Amsterdam en is beschikbaar voor diverse renovatie opdrachten zoals: woningen, grachtenpanden en meer. Met oog voor detail worden de werkzaamheden uitgevoerd en alles wordt vakkundig teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Als ervaren bouw en renovatie bedrijf werken wij met een vast en deskundig team aan renovaties, en verbouwingen op maat.  Wij gaan met respect om met jouw pand. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Ook als je niet weet waar je moet beginnen helpen we je op weg. Daarom verzorgen wij bouwkundige inspecties of hersteladvies. Wil je beginnen met een renovatie project? Laat je dan adviseren door een ervaren renovatie en restauratie aannemer uit Amsterdam. Wij geven je graag bouwadvies. Neem contact  (06 44577461) op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gerelateerde Werkzaamheden

BADKAMERS

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het plaatsen van badkamers.

ONDERHOUDSWERK

Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit. Dit is zowel spoed-/regulieronderhoud als planmatig onderhoud.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier te voldoen. Vragen? Neem contact met ons op per email of telefoon.

6 + 14 =

Contact

Postadres:
Reggestraat 10-1
1078CZ Amsterdam
Nederland
Erik Veldhuijsen: 06 26473315
Minne Westra: 06 44577461

Social Media