Badkamer Brochure

Bedankt voor de interesse in onze diensten!

Badkamer renovatie:

Bij het renoveren van een badkamer demonteren/slopen wij de oude badkamer. Op basis van de gemaakte plannen passen wij de vorm en indeling van de badkamer aan. Het bestaande installatiewerk wordt zo veel als mogelijk vervangen, om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Uiteraard worden waterleidingen en afvoerbuizen in de wand en/of vloer weggewerk. Er wordt een inloopdouche met afvoer drain (douchegoot) gemaakt en t.b.v. het afschot wordt de vloer verhoogd.

Als het installatiewerk gereed is maken wij de wanden tegel klaar, grove oneffenheden worden opgevuld en alle hoeken worden waterdicht gemaakt met kimband. De wanden worden tot het plafond betegeld. Bij het tegelen van de badkamer houden wij rekening met een mooie verdeling van de tegels en het tegelpatroon. Als het tegelwerk gereed is dan wordt het tegelwerk gevoegd worden de hoeken gekit, waarna de sanitairproducten en het badkamermeubel geplaatst kunnen worden.

Meestal wenst de klant een verlaagd plafond met spots, nadat het nieuwe plafond gestuukt is, schilderen wij dit in de gewenste kleur.

Uiteraard voeren wij sloopafval af in een daarvoor bestelde container.

De kosten voor een badkamerrenovatie lopen sterk uiteen en zijn mede afhankelijk van de producten die gekozen worden.

Prijsindicatie: €10.000 – €25.000

Klik op download brochure om een uitgebreide werkomschrijving en kostenindicatie te ontvangen

Stel Een Vraag

Stel uw vragen door het onderstaande formulier te voldoen of neem contact met ons op per telefoon.

4 + 7 =

Contact

Postadres:
Reggestraat 10-1
1078CZ Amsterdam
Nederland
Erik Veldhuijsen: 06 26473315
Minne Westra: 06 44577461

Social Media